maanantai 30. tammikuuta 2012

Pikku tipun pelastusoperaatio

Kanalasta tuli eilen pelastettua sisähoitoon pikku tipunen, jonka äiti huiteli ties missä, eikä poikasistaan juurikaan välittänyt. Parit tiput ennemmin tehneenä ja hyvin hoitaneena en osannut odottaa tällaista välinpitämättömyyttä uusia lapsia kohtaan, ja suru oli suuri, kun kanalasta löytyi kolme pientä kuollutta tipua ja yksi kylmettynyt, jonka kiikutin nopeasti sisälle lämpölampun alle toipumaan. Parvieläimenä tipu huutaa seuraa kokoajan, ja hiljenee vain kun sille juttelee tai sen kanssa viettää muuten aikaa. Saa nähdä onko tuosta pienestä eläjäksi, toivotaan parasta.Ja jatketaan eläinaiheilla :) Pakko laittaa tänne teille muutama kuva myös noista pupuvauvoista, koska ne ovat varmaan yksi hellyyttävämpiä asioita mitä maa päällään kantaa. Yksi pupu on jo löytänyt uuden kodin, jonne pääsee muuttamaan maaliskuun alussa, kaksi vielä vailla omaa ihmistä.
Kanit ovat lemmikkeinä kyllä vailla vertaa. Mitään häkkieläjiähän ne eivät ole, vaan parhaiten kanin erinomaisen luonteen löytää, kun kani saa viettää päivät vapaana, perheen touhuissa mukana. Meillä juostaan vastaan, kun odotettavissa on makupaloja, nuollaan kädet kiintymyksen merkiksi ja hakeudutaan silitettäväksi ja hellittäviksi. Pieni hento hampaiden raksutus kertoo silittäjälle, että kani on todella tyytyväinen oloonsa. Ja jokaisella kanilla on tietenkin omalainen luonne. Kani on sopiva sekoitus koiranpentua ja kissaa :)

Hauskaa päivänjatkoa lukijoille!

7 kommenttia:

 1. Oi! <3 Liian suloisia teidän kaikki vauvat :)Haluaisin meille kanin, mutta odotellaan vain vielä hetki tytön kasvamista ja sitä että elämä muuttuu vähemmän matkustuspainotteiseksi.

  Toivottavasti pikku-tipu toipuu :)

  VastaaPoista
 2. Nouuuuuu, en kestä! Pupuvauvat <3 Jos mulla ei olisi jo asunto täynnä eläimiä niin varmasti varaisin yhden pupusen itselleni. Puput on parhautta <3

  VastaaPoista
 3. Voi pikkutipaparkoja! Toivon tipulle kaikkea hyvää <33 Ja puput on ihania <3

  VastaaPoista
 4. Kaisa, kyllä noiden edessä sydän sulaa <3

  Mistress Mystral, puput on kyllä lemmikkejä vailla vertaa :) Ja sitten kun kanikärpänen pääsee puremaan, niin yllättää itsensä tuijottelemasta pienten pupuvauvojen kuvia keskellä päivää, kun pitäisi olla tekemässä jotain ihan muuta :DD

  Leena, tuolla se piippaa, ainakin keuhkot on erittäin hyvässä kunnossa ;) Toivotaan, että onnistuu tämä meidän hoitoprojekti, ja tipu pääsee takaisin kanalaan vähän kasvettuaan.

  VastaaPoista
 5. Voi mitä pieniä palleropupuja <3 kanit on kyllä varmasti omanlaatuisia lemmikkejä :)
  Toivotaan pikku-tipulle paranemista ja hyvää alkuelämää!

  VastaaPoista
 6. Andromeda, kanit on ihania lemmikkejä :) Ja tipu voi hyvin, ja näyttää selviävän ainakin keuhkoista päätellen :D

  VastaaPoista

Kaikki kommentit maan ja taivaan väliltä tervetulleita, kiva jos jätät merkin käynnistäsi :)