keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Täällä taas elämöimässä, netitön aikakausi päättyi :)

Huoh, paniikinsekaisin tuntein olen miettinyt blogin kohtaloa, koska päivitysväli on venähtänyt tosi pitkäksi teknisten ongelmien vuoksi ;) Ensin oli joulukiireet, ja sitten räjähti kone, eli olen viettänyt ihanaa ja rauhallista netitöntä aikakautta. Oikeastaan oli melko hauskaa olla ilman nettiä. Päivät sujuivat joutuisasti ja koti oli siisti ja aikaa oli runsain mitoin jos jonkinlaiseen harrastustoimintaan. Mitäs meillä on sitten tapahtunut tämän katkon aikana? Katsokaas mitä ihanuuksia meille on syntynyt kaksi viikkoa sitten!

 Kolme pientä suloista pupuvauvaa etsivät nyt hyviä ja vastuuntuntoisia koteja :) Maaliskuun alussa nämä pallerot toivottavasti saavat kaikki omat ihanat kodit joissa on tilaa pomppia ja toimia sylipullana. Pupujen emo on kääpiöluppa Olivia ja isukki pieni teiniherra leijonanharjas Eemeli. Eli suloisia ja pieniksi jääviä palleroita kasvamassa.


Ylemmässä kuvassa siis poikasten äippä, Olivia Lupponen viime keväänä. Olivia on ystävällinen ja rapsutuksista nauttiva kääpiöluppa.


Tässä kuvassa oikealla poikasten rohkea isäpappa Eemeli, joka kylläkin kuvassa likistelee jo muita naisia. Musta kani on meidän ihanistakin ihanin Viitta-Annikki ja rodultaan ranskanluppa. Annikki on vasta poikanen, mutta kokoa pitäisi tulla yli 5,5kg, joten Eemeli taitaisi jäädä tossun alle, jos yhteiseloa jatkettaisiin. :) Annikille on jo sulhanenkin valmiina, joten ranskanluppapoikuetta odotellaan ehkä syksyllä?

Innostuin myös tuossa yhtenä viikonloppuna askartelemaan, ja tuloksena syntyi kaksi pientä menninkäistä, ehkäpä ne pääsevät kesällä somistamaan terassia?


Tervetuloa myös uusille lukijoille, pahoitteluni ettei täällä ole juurikaan ollut luettavaa :) Toivottavasti pääsen taas hyvään päivitysrytmiin, ja tietokone toimii moitteettomasti (hah) tästä edespäin! Mukavaa päivää!

6 kommenttia:

 1. Oonkin jo ihmetellyt mihin katosit :) Ihania pikku pupupalleroita! <3

  VastaaPoista
 2. Ihania pupupalleroisia! :)
  Ja tervetuloa takaisin!

  VastaaPoista
 3. Oijoijoi, nuo pehmopallerot ei kyllä yhtään helpota mun pupuvauvakuumetta..:) ♥

  VastaaPoista
 4. henni, teki ihan hyvää olla välillä ilman nettiä :D

  Andromeda; Eikö olekin <3 Ja kiitos :)

  Misantrella; Pupuvauvat on kyllä ihaninta mitä on :) Suloisia, pieniä karvapalleroita... Odotellaan koska alkaa täystuho, kun nuo pääsevät vähän tutkimaan asuntoa ;)

  VastaaPoista
 5. Oij miten söpöisiä pupuja!^^ Blogisi vaikuttaa mielenkiintoiselta, taidampa jäädä seurailemaan... :)

  VastaaPoista
 6. Vivian, oikein paljon tervetuloa! :)

  VastaaPoista

Kaikki kommentit maan ja taivaan väliltä tervetulleita, kiva jos jätät merkin käynnistäsi :)