keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Suolaa ihottumiin, akneen, atopiaan!

Hei vaan rakkaat! Pieni luova tauko hoidettu ;D Ei, vaan tekemistä on ollut ihan liikaa, ja en ole ehtinyt keskitymään juuri muuhun kuin töissäkäymiseen, kaverin polttarien suunnitteluun ja tietenkin piti järjestää kaiken pimeyden keskelle ihanat kynttiläkutsut. Ihania PartyLite-tuotteita saa tilata kotikutsuilta, ne maksavat kuin synti, mutta ovat hintansa arvoisia, tuoksuvat ihanalle, palavat kauan ja sammuttavat estetiikan janoa.

Uusin luonnonmukainen ihonhoitokokeiluni on niinkin arkinen asia kuin SUOLA! Suolaa haavoihin ei liene ollenkaan puppu-puhetta, nimittäin sellaisia ihmeitä on suola muutaman päivän aikana tehnyt. Kerroin edellisessä viestissäni ihottumastani; pari päivää suola-öljy sekoitusta kasvoille ja ihottuma on paljon parempi.  Mutta eniten olen hämmästynyt suolan vaikutuksesta lapseni atooppiseen ihoon. Hänen ihottumansa räjähti taas käsiin syksyn tullen, mikä ei tarkoita mitään pientä punoitusta, vaan sitä, että hänen joka tapeensa on rikki ja vertavuotava, tällä kertaa myös kaulan alus meni aivan rikki, ja eritti kudosnestettä. No, ihoa on hoidettu erilaisilla rasvoilla sekä kortisonilla, rasvat ovat ihan yhtä tyhjän kanssa, kortisoni auttaa sen aikaa kun sitä käytetään, erilaisia rasvalisiä lisätty ruokavalioon, ruoka-aineita karsittu, pyykinpesuaineita vaihdeltu.... Eilen aamulla siis levitin kaulan alle merisuola-öljy sekoitusta runsaasti, se kyllä kirveli lasta ihan kiitettävästi, mutta illalla ihottuma oli niin paljon parempi, että parin päivän kortisonikuurikaan ei ole koskaan auttanut niin tehokkaasti. Illalla uusin käsittelyn koko vartalolle, kirvely oli kova, mutta mikä ihana autuus koittikaan, EI YÖLLISTÄ RAAPIMISTA! Aion jatkaa kokeilua, nyt aamulla kaula oli parempi kuin viikkoihin. Taipeetkin olivat ilman raapimista yön aikana rupeutuneet, eivätkä vuotaneet verta ja muita nesteitä. Luin netistä myös keskusteluja suolan käytöstä aknen hoidossa, monet olivat saaneet apua siihenkin!Suola ei kuivata ihoa niin kuin monesti luullaan, vaan saa ihon oman rasvantuotannon käynnistymään. Se on myös antiseptinen, eli bakteereja tappava ja varsinkin merisuola sisältää useita mineraaleja. Elimistöhän itsessään on myös melko suolainen, kyyneleet, hiki ja muut eritteet... Joten on tietenkin ihan todennäköistä, että iho hoituukin paremmin suolaisilla tuotteilla.

Suosittelen kokeilemaan!

5 kommenttia:

 1. Eksyin blogiisi netissä seikkailun ja tuhansien klikkauksien jälkeen. Mielenkiintoisia juttuja, taidankin jäädä lukijaksi roikkumaan :D

  Suolaa olen itsekin jonkinverran käyttänyt ihonhoidossa, ja esim vesirokkoisen lapsen oloa merisuolakylpy helpottaa huimasti ja paraneminen nopeutuu.

  VastaaPoista
 2. Muistuipa mieleeni lapsuus ja oma ihottumani, joka oli kesäisin aina ohi. Isäni päätteli, että sen täytyy johtua merivedestä, jossa "asuin".
  Isäni alkoi kantamaan ämpärissä merivettä jään alta talvellakin kotiimme ja minä pesin sillä ahkerasti itseäni ja vot! ei kutinoita, ei märkivää ja rikkinäistä ihoa :)
  Merisuolalla sellaista tulosta ei saatu aikaan, mutta olisinpa muistanut tämän lapseni vesirokon aikana. Takuulla olisin kokeillut!
  -Merjuli-
  PS. ihana blogi :)

  VastaaPoista
 3. Itsellä aika lievä atooppinen iho, mutta taitaa olla pakko kokeilla tätä suolaa, kerta kokemuksen syvällä rintaäänellä sitä kehut kovasti! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitokset kaikille kommenteista! :)

  Kaisa, tervetuloa!

  Anonyymi; Olen muuten jostain lukenutkin, että atoopikot hyötyvät merivedestä ja myös suolahuonehoidoista.

  Chambyonna; kerro sitten kuinka kävi :)

  VastaaPoista
 5. Dear Sirs,

  we are happy to inform you that we are the bigest Manufacturer and exporter of all kinds of Salt and Salt products, specially nature salt lamps, crafted salt lamps, natural salt teelights,crafted salt teelights,salt handicrafts, salt USB computer lamps, food salt,bath salt, animal salt, salt inhaler,salt bricks of all sizes, black salt, blue Persian Salt,red salt,pink salt, grey salt,white salt etc

  we have in stock right now:

  20x10x5cm fine quality salt bricks = 9000 pcs ready for dispatch its 1x20 FCL offer is 0.59 cent FOB.

  We can come anywhere with our samples and catalogues if you are interested please give us some time to show you our samples and certificates.

  Our quality goods are Russian,German,Japanese,Pakistani certified.

  You can also take our goods from our German warehouse immediately.

  awaiting
  Viel Gruss und Erfolg /with best regards
  Mr.Younas Rajpoot
  CEO

  RMY INTERNATIONAL

  Suboffice address:
  Rajpoot House Shatab Garh Sialkot Pakistan,

  HeadOffice:
  Rajpoot House, Green Street, 26 Area Alsaudia Town,47030 Wahcantt Pakistan

  RMY INTERNATIONAL
  Salt and Salt handicrafts,foodsalt,bath salt,salt products
  www.rmyint.com
  www.facebook.com/rmyinternational
  skype: rajpoot_germany
  googletalk: rmyint.com
  Tel: +92 300 7104361

  Tel: +92 514 329656
  Tel: +92 514 909681
  Fax:+92 514 909682

  VastaaPoista

Kaikki kommentit maan ja taivaan väliltä tervetulleita, kiva jos jätät merkin käynnistäsi :)