sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Saippuakekkerien arvonta suoritettu....

Ja arvonnassa onni suosi MARIAA! Onneksi olkoon Maria, laitatko yhteystietosi sähköpostiini jensyr@luukku.com, niin lähetän sinulle palkintosi! Kiitos myös muille osallistujille, sain monta mukavaa vinkkiä blogini sisältöön, ja ulkonäköön ;)

Löysin ihanan blogin, joka pursuaa ihania sisustuskuvia. Blogista hauskan tekee se, että kuvia on jokaiseen makuun, ja löysin paljon herkkupaloja nautittavaksi. Samoin on aina tietenkin yhtä hauskaa teekuppi kourassa voivotella, ettei itse ainakaan ikinä koskaan eikä milloinkaan käyttäisi tuollaista väriä, noita verhoja tai tuollaista ruokailuryhmää :) Mukava lisä täysin valkoisten sisustusblogien joukkoon, etsin jatkuvasti uusia sisustusblogeja, joissa on mukana värejä, paljon värejä :) Joten jos joku sellaisia tietää, niin vinkata saa! Löytämäni blogin nimi on Keltainen Talo Rannalla ja tässä muutama karkki keltaisesta talosta, olkaa hyvät!


Näiden kuvien johdolla siis nokka kohti ensi viikkoa! Erittäin onnellista ja iloista viikonalkua jokaiselle lukijalleni!

3 kommenttia:

 1. Argh! Jostain syystä lukemistoni ei toimi, ja kaikki sinne eilen lisäämäni ihanat blogit ovat kadonneet taivaan tuuliin yön aikana. Yritin muokata sivupalkkia jossa näkyy seuraamiani blogeja, osa lisäämistäni blogeista näkyy siinä, ja osa taas ei. Eläköön tietotekniikka!!

  VastaaPoista
 2. Laitoin tulemaan sulle sähköpostia :)

  Ihanan blogin olet löytäny, tosi mahtavia kuvia ^___^

  VastaaPoista
 3. Hieno homma! :) Yritän saada palkinnon postitettua tämän viikon aikana :)

  VastaaPoista

Kaikki kommentit maan ja taivaan väliltä tervetulleita, kiva jos jätät merkin käynnistäsi :)