lauantai 1. lokakuuta 2011

Haltijoiden lumoissa

Päivitysväli on venähtänyt anteeksiantamattoman pitkäksi, olen tehnyt pitkän putken töitä, ja energia on ollut aikalailla vähissä. Luin jo kauan sitten Toivekoti ja Puutarha lehdestä nukketaiteilija Tuija Leinosesta, joka valmistaa työkseen haltijaakansaa. Ihastuin jo silloin hänen haltijoihinsa, mutta jostain syystä eksyin hänen sivuilleen vasta nyt. Kerroin, että olen erityisen ihastunut hänen nukkuviin haltijoihinsa, ja että sisustukseni on sekoitus hempeitä pastellivärejä, ja hän kertoi minulle, että oli juuri saanut valmiiksi pastellisävyisiä  nukkuvia haltijoita, Unenomaisia, jotka on täytetty laventelinkukilla!! Kohtalon johdatusta vai sattumaa? Tässä joitain Tuijan haltijoita, eivätkö ole ihania?
Olen rakastunut! Jos jollain herää samanlaisia tunteita, niin Tuijaan saa yhteyden TÄÄLTÄ . Odotan jo ihan malttamattomana, että saan oman kotihaltijani nopeasti meille asumaan. Elämässä pitää olla aina satua ja ripaus keijupölyä, kuutamoöiden hohdetta ja kastehelmien raikasta tuoksua. Aamukahvin aikaan kanssasi voi samassa pöydässä istua iloisia pieniä vieraita, jotka saavat naurullaan sinutkin hyväntuuliseksi. Käy kutsumassa keijut aamupalalle, voit yllättyä iloisesti niiden tuomasta energiasta :)

3 kommenttia:

  1. JOs tykkään haltijoista, niin käyppä kurkkaamassa myös tämä blogi: http://haltiatuli.blogspot.com, joss Haltiatuli tekee maailman ihanimpia keramiikka haltijoita ja muita metsän eläjiä. :)

    PS: Meille eksyi viime viikolla keijukainen seurailemaan poikani aamupalaa. Hän on sen jälkeen pöllähtänyt joka aamu ikkunaludalle istuskelemaan aamupalan ajaksi. Hauskaa että satuit mainitsemaan keijuista aamupalaseurana juuri nyt :)

    VastaaPoista
  2. A: Hassua kun taas sattuu ja tapahtuu kaikenlaisia outoja yhteensattumia itse kullekin :D Ensin tuo, että Tuija oli juuri saanut valmiiksi sellaisia haltijoita, joita sydämessäni kaipasin, sitten tuo keijut aamupalalla... :) Muitakin hassuja yhteensattumia on tapahtunut lähiaikoina luonnonhenkien osalta, ystäväni on käsityöläinen, ja kerroin hänelle, että pitäisi saada keijupatsaita ens kesäksi pihalle, ja hän silmät ymmyrkäisenä kertoi, että oli juuri ottanut työn alle keijut :) Tuntuu, ettei kaikki voi enää olla sattumaakaan :) Taidan mennäkin heti tutustumaan haltiatulen tuotantoon!

    Leena: Eikös vaan olekin :) Hauska lahjaideakin vaikka uuteen kotiin :)

    VastaaPoista

Kaikki kommentit maan ja taivaan väliltä tervetulleita, kiva jos jätät merkin käynnistäsi :)