sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Viikonlopun remonttipuuhia

Lauantaina oli kauan odottamani remppa-bileet, jotka onnistuivat yli odotusten. Ihanat ja kätevät ihmiset kokoontuivat kotiimme, ja alkoi tapahtumaan. Olemme olleet ilman olohuonetta jo yli vuoden, välillä jopa ilman olohuoneen lattiaa. ja puikkelehtineet rakennuslevyjen päältä. Rempan keskellä asuminen ei ole mitään herkkua, mutta kaikkeen tottuu. Tässä kuvaa lopputuloksesta, sisutus on toki vielä kesken, mutta kaikki aikanaan :)



Ihanaa, kun remontti alkaa olla loppusuoralla, ja saa kaikki huoneet asumiskäyttöön! Mitäs mieltä te, rakkaat lukijani, olette lopputuloksesta?

5 kommenttia:

  1. Tuo lattia on saman värinen ko meillä oli aikoinaan kotona ennen remonttia :) Niin ja mun kotitalo on reilut 100 vuotta vanha hirsitalo...

    Rakastin sitä lattiaa ko se oli sellasta suht leveää lankkua, ja lankkujen väliin jäi kivoja rakoja :)

    Muutenki mukavan näkönen olohuone, just sellanen missä haluttaa viettää aikaa!

    VastaaPoista
  2. Onnea uuteen olkkariin! Tulipas siitä ihanan kodikkaan näköinen =) Päästään sitten ihmettelemään ihan livenä n.8kk päästä!

    VastaaPoista
  3. Marika, väri onkin ihan sama, mikä täällä on lattioissa ollutkin aikoinaan :) Tuo olkkari oli ainoa huone missä meidän piti vaihtaa lankut, muuten meillä on kuhmuiset ja rakoiset sekä leveät 100-vuotta vanhat lankut joka huoneessa. Ne löytyivät about viiden muovimattokerroksen alta ;D

    Marjorie; Kiitti :) Ja toivottavasti 8 kk menee nopiasti :P

    VastaaPoista
  4. Jenni L, kiitos :) Erittäin halpaa tapettia Prismasta ;DD

    VastaaPoista

Kaikki kommentit maan ja taivaan väliltä tervetulleita, kiva jos jätät merkin käynnistäsi :)