perjantai 7. lokakuuta 2011

Tulppaanikeijujen sipulinkääntäjäiset

Tulppaanin sipuli-pussien ympäröimänä kävin etsimässä netistä tietoa tulppaanien kasvuvaatimuksista ja muista mielenkiintoisista asioista. Törmäsin erittän jännittävään tietoon, joka minun mielestäni taas todistaa keijujen olemassa olon :) Sivuilla kerrottiin, että jos tulppaanin sipuli joutuu vahingossa väärinpäin istutuskuoppaan, niin se kääntyy kyllä itsestään ajan myötä oikein päin. Itsestään? Eihän sipuli voi millään kääntyä itsestään oikeinpäin! Sehän on vain... no, sipuli. Uskon siis vakaasti, että keijuilla on aikamoinen työ saada sipulit käännettyä oikein päin, jotta kevään kukkaloisto on turvattu. Yritin parhaani mukaan pitäytyä vain vaaleanpunaisissa kukissa, mutta jostain syystä käteeni tarttui myös pussi, jossa loistaa kaikki sateenkaaren värit. Ostin myös vähän erikoisemman pussin, kokeeksi.


Saa nähdä, kuinka Elegantti Leidi suostuu meidän kotipihassamme näyttäytymään, kun nyt vain ensin keksisin mihin hänet voisin majoittaa.


Helmililjan sipulit ovat pieniä, ja resuisesta ulkonäöstään huolimatta on uskomatonta, että keväällä tuo pieni sipuli kasvattaa sisästään pienen ja suloisen kukan kertomaan talven loppumisesta ja kevään alkamisesta. Ulkonäkö ei siis todellakaan kerro, millainen suloinen ihme jonkun sisälle kätkeytyy.Tuoksuherne tekee vielä vaaleanpunaisia hentoja kukkasiaan. Jostain syystä rakastan tuoksuherneen kukkia. Ne ovat äärettömän herkkiä, ja tuoksuvat ihanalta. Ensi kesänä aion kasvattaa näitä vaaleanpunaisia ihanuuksia tuhansittain, tai ainakin monta :)


Kotiimme muutti pari päivää sitten pieni keijukainen sulostuttamaan elämäämme. Siellä se kirpputorin hyllyllä huuteli perääni,enkä tietenkään voi vastustaa mitään, mikä liittyy keijuihin. Niinpä keiju pääsi uuteen kotiinsa, ja hyvin tyytyväiseltä se on näyttänyt.

Koulukiusaamisesta kertova postaukseni sai blogiini aikaiseksi aikamoisen vyöryn. Muutama ihana lukijani oli näyttänyt jakavan sen Facebookissa ystävilleen. Toivon kovasti, että edes yksi nykyinen tai entinen kiusaaja lukisi postauksen, ja ymmärtäisi, miten vakavilla asioilla kiusaamisessa leikitellään. Siinä kun leikitellään jonkun ihmisen koko loppuelämällä. Kiitos lukijoille, jotka pitivät kirjoitustani niin hyvänä, että halusivat tuoda sen esille ystävilleen ja tuttavilleen. Toivotaan, että kirjoitukseni sai edes jonkun ihmisen sydämessä jotain liikahtamaan.

Hauskaa ja rentouttavaa perjantaita!

2 kommenttia:

  1. Jos keijut harrastavat puutarhanhoitoa, kuvittelisin heille puutarhan täyteen juuri tuollaisia tulppaaneja kuin Elegant Lady :) Hauskanniminen, minulle uusi tuttavuus!

    VastaaPoista
  2. Eikö ollutkin hauskan sadunomainen tuttavuus? :) Agrimarketin hyllyltä lähtivät Leidit mukaani ;)

    VastaaPoista

Kaikki kommentit maan ja taivaan väliltä tervetulleita, kiva jos jätät merkin käynnistäsi :)