lauantai 15. lokakuuta 2011

Saippuakeijujen ruusutyynyt

Sain vihdoin Pienestä Tuoksukaupasta odottamani paketin, joka sisälsi saippuan valmistuksen tykötarpeita. Valmista saippuamassaa oli kilon verran, se tarvitsee siis vain sulattaa ja heittää tuoksut, värit ja muut haluamansa asiat sekaan. Sen jälkeen kaato muotteihin ja kohta uniikki pala saippuaa on valmis. Saippuamassan voi myös valmistaa alusta asti itse, mutta ajattelin aloitella helpomman kaavan kautta, ja siksi päädyin sulatettavaan massaan.


Ihania pieniä purkkeja ja purnukoita! Tilasin punaista ja laventelin väristä saippuaväriä, erilaisia tuoksuja lisättäväksi saippuaan ja kirsikansiemenöljyä hoitavaksi ainesosaksi. Saippuamassa itsessään on jo hyvin pehmeän ja öljyisen tuntuista, ei lainkaan samanlaista kuin kaupasta saatavat saippuat. Lisäilen tuotoksiani nähtäväksi, jahka löydän hauskoja muotteja, joihin voin saippuat tehdä. Jos joku kiinnostui Pienen Tuoksukaupan tarjonnasta, niin nettikauppaan voi tutustua TÄÄLTÄ


Ja pientä sisustuskuumettakin on ilmassa. Olen kyllästynyt totaalisesti puolivalmiiseen kotiimme, ja äsken pakotin mieheni lähtemään hakemaan saranoita, jotta saan keittiöömme kaapinovet kiinni. Olisi listoja, lattian maalausta, tapetointia... Niin vähän mutta silti niin paljon. Tilasin Jotexilta ihanat ruusu-tyynynpäälliset ja verhoja. Jostain syystä sydämeni sytytti mustat pitsiverhot, vaikka en millään keksi mihin ne täällä sopisivat. No, jos ne eivät löydä paikkaansa meiltä, niin varmaan jonkun muun keijulaan ne sopivat täydellisesti.

Hauskaa lauantaita lukijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit maan ja taivaan väliltä tervetulleita, kiva jos jätät merkin käynnistäsi :)