torstai 20. lokakuuta 2011

Pikkuriikkisiä puutarhaunelmia

Erään lukijani vinkistä on ulkoasun päivitys alkanut. Koska olen ihan kämmi tietokoneiden kanssa, luulen, että muutokset tippuvat pikkuhiljaa. Toivottavasti uusi vaaleanpunainen ilme ei tipauta kyydistä synkempiä lukijoita, täällä koneen toisella puolellakin kun istutaan mustissa vaatteissa :) Palautetta uudesta värimaailmasta saa antaa, samoin kuin vinkkejä muutenkin ulkoasuun ja sisältöön liittyen, otan kaiken ilolla vastaan.

Kartanonrouva Elisen innoittamana olen tutkaillut kuvia pienistä keijupuutarhoista. Kevät, tule jo! Mitä mieltä näistä ihanuuksista? Itse olen jo kovasti miettinyt tulevaa miniatyyripuutarhaani, ja onhan tässä koko talvi aikaa punoa suunnitelmia.

                                       Kuva osoitteesta: http://miniaturegardenshoppe.com/

                                                        Kuva: http://www.flickr.com/

                                                            Kuva: gardenstew.com

Itse asiassa olen jo miettinyt asiaa niin pitkälle, että laatikkoon tehty keijupuutarha olisi varmaan ihana lahjaidea. Miltä tuntuisi saada lahjaksi oma pieni keijupuutarha pihaa tai parveketta koristamaan?

5 kommenttia:

 1. henni, eikö vaan olekin? :) Kuinkakohan laajaksi mun keijupuutarhasuunnitelmat talven aikana paisuu, tuskin riittää yksi laatikko :D

  VastaaPoista
 2. Mahti idea! Ja aivan ihania puutarhoja <3 Ja kyllä piristää uusi ulkomuoto, vaikka en näin vaaleanpunaisen ystävä olekaan :)

  VastaaPoista
 3. Minun tekisi mieli tehdä oma pikkukalmisto, mutta tuo Kartanonherra on aina toppuuttelemassa, että meille ei sitten tule mitään hautaristejä tai pääkalloja... Minusta ne ovat vain niin synkeän söpöjä, sellainen salainen paheeni ;) Että meille tulee sitten ihan vain pikkuinen cottage garden.

  Söpö on tämä sinun blogin uusi ulkomuotokin.

  VastaaPoista
 4. Leena, on sussakin joku hempeämpi puoli, oli niin söpöt ne sun uudet vaaleanliilat raidat :D

  Elise, mitähän se sun miehes tuumais, kun joskus löytyis omenapuun juurelta pääkallo :D Noo, pikkuhiljaa vaan piilottelet niitä sun paheitas pitkin poikin ;)

  VastaaPoista

Kaikki kommentit maan ja taivaan väliltä tervetulleita, kiva jos jätät merkin käynnistäsi :)