tiistai 18. lokakuuta 2011

Keijumaan saippuakuplakekkerit ja arvonta

Olen aivan innostunut saippuan valmistuksesta, kilon paketti valmismassaa on kohta kulutettu, ja lisää laitettu tilaukseen. Oikeastaan en tällä hetkellä muuta ajattelekaan, kuin saippuaa ja mitä kaikkea ihanaa voisin seuraavaksi kokeilla. Olen ihan hurmaantunut ihaniin tuoksuihin ja väreihin, mielikuvitukseni laukkaa jatkuvasti saippuamaailmaan. Tässäpä muutamia tuotoksiani, olkaa hyvä! :)





Koska haluan jakaa muillekin näitä ihanuuksia, niin pistän arvonnan pystyyn :) Kerro minulle, mitä kaipaat blogiini lisää niin olet mukana arvonnassa. Arvon kaikkien vastaajien kesken yhden kuvan saippuoista, ja lähetän sen kauniisti pakattuna. Jos nyt on jo mielessä joku tietty saippua, jonka haluaisit kotiasi koristamaan, niin kerro sekin kommenttiin :)  Onnea!! Ja vielä lisäys, laitetaan arvonta päättyväksi 31.10, eli siihen asti on aikaa vastailla :)

21 kommenttia:

  1. En oikeestaan kaipaa mitään erityistä lisää, ihan hyvä ollut näin ja sitten justiin nää saippuapostaukset on ollu kivoja :) Miekin innostuin alussa ihan hurjasti saippuajutuista mutta nyt inspiraatio on ollu hukassa jonkun aikaa. Ps. Kahvisaippua kuulostaa kivalta :)

    VastaaPoista
  2. Chrissie, kahvisaippua onkin ihana, se tuoksuukin niin ihanalta. Siinä on myöskin kuorinta mukana, koska tuoksu ja väri tulee kahvinpuruista. Ja kofeiiniinhan kerrotaan vilkastuttavan aineenvaihduntaa :) Kiitos vastauksestasi :)

    VastaaPoista
  3. Kaipaan ohjeita noihin saippuoihin, tuo kahvisaippua vaikuttaa ihanalta

    VastaaPoista
  4. Voin tehdä postauksen myös ohjeista, mutta jos haluat päästä nopeasti alkuun, niin tässä pikaohje kahvisaippuaan: Valmista saippuamassaa, (saa askarteluliikkeistä, netistä esim. Pienestä tuoksukaupasta) kahvinpuruja, ja jokin muotti. Itse käytin muottina pientä tukevaa muovikippoa. Sulata massa, lisää mukaan kahvinpuruja oman maun mukaan. Itse laitoin n. puoli teelusikallista tuohon saippuaan. Sekoita massa ja kahvinpurut keskenään, kaada muottiin ja anna jähmettyä ainakin pari tuntia. Tuloksena ihana paahdetun kahvin tuoksuinen saippua :)

    VastaaPoista
  5. Ja lisäyksenä vielä, saippua on siis tehty läpikuultavasta saippuamassasta, silloin nuo purut näkyvät myös läpi nätisti.

    VastaaPoista
  6. Saippuat näyttävät ihanilta, erityisesti kahvisaippua, koska pidän kahvintuoksusta! Minuakin kiinnostaa saippuanvalmistus, joten pitäisköhän yrittää tehdä siten joululahjoja...

    Minua kiinnostaa aina eniten käsityö- ja askarteluvinkit, kuten juuri tällaiset saippuajutut, ja tietenkin myös sisustaminen. Blogisi on ollut mielenkiintoinen :)

    VastaaPoista
  7. P.S. Kuinka monta peruskokoista saippuaa olet saanut kilosta valmismassaa?

    Elise

    VastaaPoista
  8. Oi miten ihania! Muakin miellyttäis tuo kahvisaippua kovasti! :-)

    VastaaPoista
  9. Jos teet itse paljon muutakin kuin saippuoita, niin mua kiinnostaa kaikki do it yourself -jutut ja ohjeet :) Ja luen tietty aina mielelläni sun ihania ja tunnelmallisia keijupostauksia :) Noituuskin kiinnostaa ja luen mielelläni kaikenlaista infoa siitä, arkipäivän noituudesta, yrttien käytöstä, mitä nyt ikinä keksitkin :) Voisin ahmia tuollaista tietoa postauskaupalla!

    VastaaPoista
  10. Voi apua en mä tiedä mitä mä kaipaan, kun sun blogissa on jo vähän kaikkea! Ehkä mäkin voisin toivoa kaikkea itsetehtyä juttua ja luonnollisesti kaikkia noitajuttuja. Sun blogias on niin mukava seurata ja keksit jo itsekin niin mahtavia juttuja :)

    VastaaPoista
  11. Elise, mun saippuat painavat noin 80-110g, eli joku 10 kpl pitäisi tulla, jos ei ole hävikkiä. Mulla on kyllä jäänyt hävikkipaloja esim. noista pikku sydämistä, kun otin ne piparimuotilla, mutta ne voi sulattaa uudelleen.

    Marjorie: Kiitos :)

    Henni, pistetääs toiveet korvan taakse :)

    VastaaPoista
  12. Leena, kiva kun tykkäät :) Koitetaas taas saada joku noituus-postaus lähitulevaisuudessa tehtyä :)

    VastaaPoista
  13. et kaipaa mitään lisää, mutta sellainen "parannus ehdotus", että hieno blogille, voisi tehdä persoonallisemman ulkoasun ;) kiinnittäisi helpommin ihmisten huomion :)

    VastaaPoista
  14. Laura, hyvä vinkki, kiitos :) Mä olen ihan sikatumpelo näiden koneiden kanssa, mutta oot ihan oikeessa, pitäisi vähän panostaa ja opetella :) Koitetaan, jos saisin jotain muutoksia tehtyä heti kun aika antaa myöden, ja ehdin vähän keskittymään hermoilemiseen tämän rakkineen kanssa ;D

    VastaaPoista
  15. Mun ei tarvi päästä arvontaan, mutta nyt mä tiedän kenet otan mukaan tekemään saippuoita.. siitä lisää iltapäivällä kaffien merkeissä ;)

    VastaaPoista
  16. Hei,

    Sivusi on ihanat! Mielellään lukisin lisää yrttijutuista, itse kun olen hurahtanut niihin.
    Ja saippuat, tuo pinkki ruususaippua tuoksuu ja tuntuu varmaan ihanan hempeälle :)

    -Merja-

    PS. koulukiusausjuttusi on hatunnoston arvoinen!

    VastaaPoista
  17. Merja, kiitos kommentista :) Täällä oon aamun muokkaillut sivuja, vielä pitäisi yrittää :) Yrteistä yritän saada postauksen aikaan pikapuoliin, on ollut jo suunnitelmissa, mutta joutunut väistymään kaiken muun höpönlöpön tieltä. Mutta tulossa on! :)

    VastaaPoista
  18. Oon seurannu tätä blogia tosi vähän aikaa, mutta nää käsityöjutut kiinnostaa eniten. Toki luen kaikki muutkin postaukset, mutta etenkin nää saippuajutut on ollu kiinnostavia! Samoten uusimman postauksen minipuutarha :o Ihana!

    VastaaPoista
  19. Marika, kiva kun olet liittynyt lukijaksi :) Saat varmasti tästälähtienkin seurailla mun enemmän tai vähemmän onnistuneita kokemuksia näissä kädentaidoissa :) Jossain vaiheessa ajattelin koittaa ainakin valaa kynttilöitä :)

    VastaaPoista
  20. Just kaikki yrttijutut ja askartelusta kertovat jutut on kivoja. Enemmän ois kiva nähdä ja kuulla teidän ihanasta talosta ja sen ympäristöstä ^_^
    Kaikki nuo saippuat on kivoja, tekisi itekki mieli kokeilla niiden tekemistä, viimeksi joskus 8-vuotiaana on tullu jossain iltapäiväkerhossa tehtyä omppu-saippuaa, se oli ihanan tuoksuista! Kannattaa kokeilla sen tekemistä ^____^

    -Maria-

    VastaaPoista
  21. Maria, toiveesi toteutukoon :) Omppusaippua kuulostaa ihanalta, se taitaa olla seuraava yritys :D Nam!

    VastaaPoista

Kaikki kommentit maan ja taivaan väliltä tervetulleita, kiva jos jätät merkin käynnistäsi :)