maanantai 12. syyskuuta 2011

Love is all you need.

Katsoin perjantaina elokuvan "Minä olen Sam" ja pillitin valehtelematta kaksi litraa kyyneliä elokuvan aikana. Elokuva kertoi henkisesti jälkeenjääneestä Samista joka taistelee oikeudesta olla isä 7-vuotiaalle tyttärelleen. Elokuva jätti pääni täyteen ajatuksia ja kysymyksiä, ja tietenkin mitä hyvät draamat aina minulle tekevät, halun taistella epäkohtia vastaan. Jos joku muukin rakastaa draamoja, eikä ole kyseistä elokuvaa nähnyt, suosittelen ehdottomasti hakemaan elokuvan ja tuplapakkauksen nenäliinoja, niitä nimittäin kuluu, jos on yhtään samanlainen itkusilmä kuin minä.Sunnuntai oli aivan ihana päivä! Lapset lähtivät aamulla mummolaan, ja saimme mieheni kanssa harvinaisen vapaa-päivän. Kävimme katsastamassa uuden kirpparin, mätimme mahamme täyteen Raxissa, ja sen jälkeen mieheni hussasi ison summan ostamalla poneillemme valjaat ja kärryt! Nyt alkaa Brankun elämässä tapahtumaan, kun pääsen koulimaan tästä pikkukaverista kunnon raviponia, joka tietenkin voittaa joka kisan, ja jonka uskomattomista juoksuista kirjoitetaan vielä historiankirjoihin :)

Oikein hauskaa viikon alkua jokaiselle, itse jatkan aamukahvin kittaamista ja yritän taas ottaa kameran kauniiseen käteeni, josko saisin tänään jotakin kuvattua.

2 kommenttia:

  1. Näin tuon elokuvan useampi vuosi sitten ja se oli todella liikuttava. Ja vielä jälkeenpäinkin joitain kohtauksia nousee mieleen. Tarttuipa se mukaan kaupastakin.

    VastaaPoista
  2. Erittäin koskettava elokuva kyllä, herätti paljon ajatuksia tästä maailman menosta ja vääryyksistä. Hyvä, kun joku toinenkin on kuluttanut nenäliinoja elokuvan äärellä :)

    VastaaPoista

Kaikki kommentit maan ja taivaan väliltä tervetulleita, kiva jos jätät merkin käynnistäsi :)