sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Poneja, kanoja, kissoja, kukkoja.... Ja paljon muita karvapalloja.

Kiertelin taas tänään kirppareita ajatuksena löytää musta ja ihana suuri villatakki, johon kietoutua pakkasten tultua, mutta eipä löytynyt. Olen ihan hermona, kun en löydä MISTÄÄN mustaa villatakkia. Olen kolunnut läpi kauppojen ja kirpparien pöydät, mutta missään ei ole ollut suurta uutta rakkauttani. Tänään jo sisällä oli kylmä, ja hetken muistelin viime talvea, jolloin raahasin niska limassa puita sisälle, ja lämmitin, lämmitin ja lämmitin. Hirsitalon huonoja puolia,  joka lattianraosta vetää, ja joudun tekemään tulet kolmeen tulisijaan aamuin illoin.

Löysin kuitenkin jotain, mustan nahkahameen eurolla ja muutaman paidan. Laittelen kuvia, kun saan vedettyä uudet retkut päälleni. Olen erittäin onnellinen aina siitä, kuinka suuren kasan ihanuuksia saan kirpputoreilta hommattua niin pienellä rahalla! Ja se löytämisen ilo!

Kotioloissa pukeutumiseni noudattaa suurimmaksi osaksi melko käytännöllistä linjaa. Kun omistaa kaksi ponia, kasapäin kanoja ja kukkoja, pupuja, kissoja, marsun ja kolme hoidokkisiiliä, tuntuu absurdilta kipitellä pitkin pihamaata minihameessa heinäpaali käsivarsillaan.Aika usein kyllä sorrun siihenkin, kipittelen kukka-kumisaappaissani ja minihameessa kanalan ja keittiön väliä :) Mutta kuvassa siis peruspaskaa, jossa ei ole mitään tyylikästä eikä hohdokasta, koska alemmassa kuvassa lymyilevä sydänystäväni pitää ehdottoman huolen siitä, että vaatteissani on jonkinlainen kuolaturvan kuva jossain vaiheessa päivää.

Kuvassa siis rakas kultamusseroiseni Brankku, joka on erittäin kiltti ja hyvätapainen herrasmies, vaikka shettis onkin. Luulen, että pidän Brankusta paljon enemmän, kuin useista ihmisistä, välillä tuntuu, että luen sen ajatukset, ja se minun. Brankun kanssa pitäisi alkaa ajo-opetus näillä näppäimillä, maltan tuskin odottaa kaikkia niitä naurun remahduksia ja sadatuksia, mitä opetus tuo tullessaan :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit maan ja taivaan väliltä tervetulleita, kiva jos jätät merkin käynnistäsi :)