tiistai 6. syyskuuta 2011

Selvänäkö, intuitiivisuus ja elekieli. Kaikki käsi kädessä.

Elekieli on yksi ihmisen paljastavimmista asioista. Elekielellä ei voi pidemmässä juoksussa valehdella. Hienovaraiset ilmeet, eleet,asennot ja liikkeet kertovat sinusta tarkalle tulkitsijalle enemmän kuin voisit uskoakaan. Sinusta saa helposti selville muutamia perusasioita, kuten oletko luotettava, perusluonteesi kulmakivet, minkälainen menneisyytesi on ollut, minkälainen elämä sinulla on nyt, ja mitä se ehkä on tulevaisuudessa. Myös tavastasi puhua ja esittää asioita saa selville lähestulkoon samat asiat, puhun nyt siis puhelimitse tai kirjallisesti käydyistä keskusteluista, se ehkä tarvitsee vain intuitiivisemman tulkin.

Tämä erittäin tarkka taito on jokaisen opittavissa, tällä hetkellä varmaan vain useimmat selvänäkijät ovat virittäneet sen huippuunsa. Tässä vaiheessa uskon, että moni selvänäkijä älähtää, heidän taitonsahan ovat lahja korkeammilta voimilta, eikä perustu ihmisen lukemiseen, vaan henkimaailman viesteihin. Osaksi näin tietenkin onkin, mutta hyvän selvänäkijän suurin lahja on kuitenkin hyvin herkät aistit, jotka osaltaan auttavat näiden viestien vastaanottamisessa.

Ei ole aina helppoa omata näin tarkkoja intuitiivisia lahjoja. Näet, jos joku läheisesi valehtelee sinulle. Näet, jos joku haluaa jollekin läheisellesi pahaa, vaikka muiden silmissä tämä ihminen olisi erittäin miellyttävä ja mukava. Kerrotko asian, josta saattaa seurata ongelmia sinulle itsellesi, vai pidätkö suusi kiinni. Asioita, joiden pohtiminen on erittäin raskasta, kun kyse on kuitenkin jostain sinulle tärkeästä henkilöstä. Tämä taito antaa ihmiselle paljon, mutta se myös tuo mukanaan paljon vastuuta. Kuinka paljon voit puuttua muiden ihmisten elämään? Miltä se tuntuu, kun näet jotain pahaa, mutta sinua ei uskota? Miten suhtaudut, kun rakkain ihmisesi valehtelee ilmiselvästi, mutta kieltää asian jyrkästi?

Joillain ihmisillä on luontainen kyky lukea muita pienestä asti, ja yleensä he ovatkin aikuisiällä melkoisia mestareita vaistoamaan muiden tunnetiloja, ajatuksia ja elämää. Jotkut joutuvat hieman ponnistelemaan asian eteen, mutta silti kaikille on mahdollista kehittyä tällä saralla huipuiksi. Jotkut joutuvat vain tekemään hieman enemmän töitä kuin toiset.

Myös varoituksen sana. Ihmiset jotka ovat mestareita tässä, ovat yleensä jo niin herkkiä aistimaan asioita, että he saattavat päästä lähemmäs ns. "henkimaailmaa". Koska heidän intuitiivisuutensa kehittyy niin tarkaksi, heistä tulee mestareita myös aistimaan näkymättömiä, piilossa olevia asioita. Ja näkymättömät, piilossa olevat asiat näyttäytyvät voimakkaimmin ihmisille, joilla on kyky aistia tarkasti. Tämä osaltaan avaa vielä suurempia ovia, koska koko ajan intuitiivisuus kehittyy, ja koko ajan sen kehittyessä aistit enemmän. Se saattaa olla myös pelottava kokemus herkimmille ihmisille.


Seuraavan kerran kun yllätät jonkun tutkailemasta itseäsi, niin muista, kuinka paljon hän voi sinusta nähdä. Siksi sanotaan, että valheella on lyhyet jäljet. Jos valhetta ei paljasta kukaan muu, niin sinä itse paljastat sen kuitenkin omilla eleilläsi jossain vaiheessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit maan ja taivaan väliltä tervetulleita, kiva jos jätät merkin käynnistäsi :)