maanantai 5. syyskuuta 2011

Minihameessa raveihin.

Tänään tämä lähtee raveihin, katsomon puolelle tosin. Pitää muistaa varata muutama kolikko matkaan, jos sitä vaikka saisi irti jonkunlaisen pelivoiton, ken tietää? Veikkaa ja voita, eikö se niin mene? Itselläni tosin tuo pelionni on aina ollut aika surkea, ensimmäisellä ravireissullani tienasin voittoja yhden vaivaisen euron, kun taas pistin menemään ainakin viisi kertaa enemmän :)


 Pihalla on vielä ainakin tänään sen verran lämmin, että voi päiväsaikaan hyppiä vähissä vaatteissa, ja mikäs sen mukavampaa. Illalla taitaa olla sen verran viileä, että omaksi harmikseni ja ravi-ihmisten helpotukseksi joudun laittamaan hieman enemmän vaatteita päälle. Jostakin syystä Suomessa vieläkin karsastetaan naisia jotka pukeutuvat naisellisemmin kuin yleensä. Olemme kuitenkin iät ja ajat olleet tuulipukukansaa, onneksi ajat ovat muuttumassa, ja ehkä vielä joskus voi minihameessa näyttäytyä ilman känniääliöiden sekstistisiä huomautuksia. Tuntuu siltä, että minihameeseen pukeutunut nainen on yleisesti kaikkien vanhojen ja riettaiden äijien omistuksessa, sen verran paljon tulee epätoivottuja kosketuksia ja kommentteja. 


Löysin paidan eiliseltä kirppari kierrokselta, luulen, että siitä tulee yksi uusista lemppareistani. Tyylini on kokoajan enemmän menossa naisellisempaan suuntaan, ensimmäinen röyhelöhameenikin on varmaan pikapuoliin kotona, huusin sen huuto.netistä ihastuttuani pitseihin ja hörhelöihin totaalisesti. Mutta mitään prinsessaa minusta ei saa tekemälläkään, olen aina ollut kotonani melko pelkistetyssä tyylissä ilman sen suurempia kommervenkkejä. Korujen käyttökin rajoittuu osaltani muutamaan lemppariin, loput yleensä jäävät kaapin pohjalle vailla käyttöä. Katsokaahan, kuka halusi mukaan kuvaan, Möhishän se siellä esittelee suloista takapuoltaan :)

Toivotaan, että pelionni suosii!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit maan ja taivaan väliltä tervetulleita, kiva jos jätät merkin käynnistäsi :)