perjantai 2. syyskuuta 2011

Vielä jaksaa vanhakin tanssia!!

Viime viikonloppuna oli tyttöjen bibbalot. Ilta meni niinkuin yleensäkin tyttöjen bileissä, liikaa viinaa ja ihan älyttömän huonoa huumoria, joka kuitenkin nauratti sillä hetkellä ihan älyttömästi :) Tällä hetkellä vetelen jatkobileitä yksikseni, rahat on loppu, ja jostain syystä ei edes huvita. Nuorempana tyttönä muistan isän kanssa käydyn keskustelun. En sitten millään ymmärtänyt parhaassa biletysiässä, miten nuo tantat viitsivät vetää kuuden kaljan kännin kotona tv:tä katsoen. No, nykyään alan jo ymmärtämään, kun ei jaksa, niin ei kertakaikkiaan jaksa. Ei ole montaakaan vuotta siitä, kun jaksoi bilettää läpi koko yön, ja kahden tunnin yöunienkin jälkeen jaksoi selviytyä seuraavasta koulupäivästä. Ei todellakaan toimi enää nykyisin, illan juhlimisen jälkeen on ensinnäkin koko seuraava päivä pilalla, sitten tulee liskojen yö, sen jälkeen morkkistellaan pari seuraavaa päivää, ja sitten taas on..... perjantai ja päätösten aika. Tänä perjantana päätin pysyä kiltisti neljän seinän sisällä, ja vedellä huomenna kirpparikierroksen ihanan ja hassun ystäväni kanssa.

Tässä vaiheessa iltaa oli se kuuluisa nousuhumala, jonka aikana mikään ei ole mahdotonta, ja jolloin voi vaikka heittää parikymmentä volttia taaksepäin asfaltilta, koska osaan kaiken, pystyn ihan mihin vain. Pikku pitsipöksyt vain ratisee, kun neiti noita vääntäytyy mitä luonnottomimpiin asentoihin :D


Tässä minä, ja erittäin kaunis ystäväni halailemassa hyttysverkkoa :D


Ja jottei vain unohdettaisi, kuka on illan emäntä, ja kuka loppupeleissä määrää!

Ilta oli erittäin onnistunut ja hauska, vaikka siinä klo 1.30 alkoi jo veto hyytyä pahemman kerran, ja sopivasti kahden maissa olimme jo mättämässä sieviin naamatauluihimme kilokapalla pitsaa lähimmässä pitseriassa. Tässä vaiheessa alkoholin aiheuttama kaikkivoipaisuuden tunne oli jo suurimmassa määrin kadonnut, ja kotia päästyäni potkin korkokengät olohuoneen lattialle ja tipahdin. Sen pituinen se, ja jäljellä vain valokuvat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit maan ja taivaan väliltä tervetulleita, kiva jos jätät merkin käynnistäsi :)